Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuvagalleria
(11 kuvaa)

<--Edellinen 2 / 11 Seuraava-->
merkki.jpg

Kuva 2 Etusivulla viitattu hakkeritaho (joka varsin pian kävi riviä säätämässä uudelleen) käytti tarkoitushakuisesti riviä '711' kommentilleen, piiloviittauksena - tulkoon se havainnoiduksi kaikille kuvan välityksellä. Hakkeritahon ei kannattaisi olla kuitenkaan liian imarreltu tästä (toivomastaan?) ulosannista, pikemminkin huolissaan, jos omatunto painaa: lisääntyhän valonkin määrä spotin valaistessa kapeampaa sektoria. Tarkoitus on vastineella muistutella sivun seuraajia todellisuudesta - joka on muutakin kuin vain se jäävuoren huippu pinnan yllä. Totuutta pidetään vääryyden vallassa. Tuhon- ja kuolemankultit porskuttavat. Voimansa ne ammentavat peluri- ja pelkuriportaiden symbiooseista syntyvällä mädännäisyydellä. Kenen joukoissa seisot? Mitä itse olet aikonut tehdä? Kannatko/tunnetko yhteisvastuuta? Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa.

AVAINHAVAINTOJA. Sattuma korjaa satoa vai ‘tri Mengele’ itäblokkilaisittain?

Venäjän Karjalaan rakennettiin 1990-luvun lopulla kirkko suomalaisavusteisesti.
1)Kirkon suunnitellut itäsuomalainen rakennusinsinööri menehtyi rappeuttavaan sairauteen kirkon rakentamisen kynnyksellä.
2)Kirkon rakentamisesta vastannut toinen itäsuomalainen rakennusinsinööri hukkui myöhemmin uintimatkallaan kotikaupungissaan.
3)Kirkon toiminnasta vastannut eteläkarjalainen kirkon diakoni menehtyi muutaman vuoden sisällä verisyöpään.
4)Liikkuneen huhun mukaan kirkon sähkötöitä tehnyt venäläinen mies hukkui humalassa lampeen Venäjällä.
Allekirjoittanut teki 2000-luvun alkupuolella kolmisen kuukautta lähetystyötä silloisen puolisonsa kanssa juuri valmistuneen kirkon palveluksessa, mainitun eteläkarjalaisen diakonin alaisuudessa.
   Herää kysymys, olisivatko edellä mainitut henkilöt kirkon rakentajina päässeet selville jostain, esim. venäläiseen viranomaiseen tai peräti mafiaan liittyvästä, salaisuudesta; heitä olisi kenties painostettu tai vaadittu toimimaan esim. ideologiaansa vastaisella tavalla??? Allekirjoittanut joutuu vain spekuloimaan, koska ei lyhyttä pestiään ehtinyt sisäpiireihin asti. Tietenkin on mahdollista, että allekirjoittaneen seurakuntayhteys ja syntyneet ystävyyssuhteet myös joihinkin entisiin Raamattujen salakuljetuksessakin Neuvostoliittoon mukana olleisiin kristityihin on saattanut saada esim. itänaapurin ulkomaantiedustelun ja Suomen Supon valppaiksi ja ottamaan allekirjoittanut ehkä jonkinlaisen silmälläpidon alle. Katsottiinhan salakuljetustoiminta molemmissa maissa Suomen ja Neuvostoliiton virallisia suhteita vaarantavaksi tekijäksi, ja varmaankin erityisesti Neuvostoliitossa sellaisia henkilöitä ja heidän ystäviään saatettiin pitää jopa imperialististen länsivaltojen vihamielisiksi agenteiksi. Joka tapauksessa allekirjoittaneen lähetystyö- ja avustustoiminta tapahtui jo sen uudemman Venäjän aikana - kun Neuvostoliiton ajan haamuista alettiin vasta laajemmassa määrin yleisemminkin puhua. Elämme kausaalisuhteiden logiikan maailmassa, joissa seurauksilla on yleensä syynsä - ja ex-Neuvostoliiton virallisista ja epävirallisista metodeista olemme kenties kuulleet ja lukeneet, kenties itsekin kokeneet?…
   Jos edellä mainitut episodit eivät olleetkaan sattumaa, kumuloituiko allekirjoittaneen elämään outo häirintä, ahdistelu, vainoaminen, gang stalking  a l k u j a a n tästä jaksosta - ja kumuloituiko niihin myöhemmin liittyen (suomalaista terveysviranomaisjärjestelmää hyväksikäyttäen(?) aikaansaatu avioliiton hajottaminen, maineen mustaaminen mielenterveys-stigmalla ja itsemurha-alttius asiattoman pakkolääkityksen keinoin (- mistä lääkityksestä allekirjoittanut on, tervettä agraari-/urbaanijärkisyyttään käyttäen, sittemmin päässyt oma-aloitteisesti eroon - ja hokkus pokkus - tervehtynyt)?
   Oliko allekirjoittanut tarpeeksi ajattelu- ja päättelykykyisenä ollut tarkoitus eliminoida ’kaikessa hiljaisuudessa’ ja otettiin jonkinlaisen ‘psykologisen vainoamismetodin’ piiriin?!
   Hurjia olettamia - mutta elämän saaman vakavan käänteen johdosta perusteltua - varsinkin, kun tieto allekirjoittaneen pitkällisestä vainoamisesta ja myöhemmin tehdyistä viranomaisvirheistä on määrätietoisen tuntuisesti pyritty turhentamaan ja pimittämään eikä ongelmiin ole puututtu, saati että virheitä olisi oikaistu - vieläkään! Vakava yhteiskunnallinen ongelma on pyritty lakaisemaan maton alle nimeämällä se vain havainnoitsijan mielenterveysongelmaksi.
   Allekirjoittaneen opiskellessa venäjän tulkkauksen ja kääntämisen koulutusohjelmaa itäsuomalaisessa yliopistossa, hän joutui asumisturvallisuuden vuoksi tekemään v. 1997 opiskelijakerrostalossa havaitsemastaan huumeluukusta ilmiannon poliisiin, mistä syystä hän lienee stigmatisoitu vastaavasti alamaailman piireissä ‘silmällä pidettäväksi‘, mikä selittää myös - ehkä suurelta osaltaan - vainoamista ja häirintää. (Jumala armahtaa, mutta alamaailma kuulemma ei. Anteeksiantamuksen käsite ei kuulu sen perusvälineistöön.)
   Ahdistelu ja vainoaminen siivitti allekirjoittanutta vuorostaan ottamaan asioista selvää ja oikeustieteen sivuaineopintojen pariin - tarpeena saada tietoa ja ‘työkaluja’ ilmaantuneisiin turvallisuusuhkiin. Se taas synnytti, alamaailman kannalta, lisää kiusallisia yhteyksiä oikeustieteen asiantuntijoihin, viranomaisiin ja muihin oikeustaistelijoihin.
   Vasta v. 2012(!) - pari vuotta epäonnistuneen, väärän lääkityksen alaisena tehdyn, hukuttautumisyrityksen jälkeen - onneksi! - allekirjoittanut törmäsi tiedonhakujensa kautta vainoamisilmiötään l ä h i m m i n kuvaaviin selityksiin: gang stalking, FBI:n COINTELPRO - ja vasta v. 2013 niiden todennäköisimpiin alkujuuriin itäblokkilaisten tiedustelupalvelujen käyttämistä psykologisista vainoamismetodeista (’Mafiavaltio’, 2011; ks. kirjallisuusluettelo).
   Luojan lykky ja varjelus kävi. ’Vainoamismetodin’ yksi suomalaisista avaintodistajista siis jäi henkiin ehtiäkseen selvitellä vastauksia elämäänsä riepottelleeseen mysteeriin - mutta informoidakseen ja varoittaakseen ihmisyyden nimissä ja demokraattisten oikeusvaltioperiaatteiden hengessä samalla muitakin. Asia on kiteytynyt kokemusasiantuntijuuden perusteella tähän mennessä nimellä Gang Stalking Victims.
   Tässä joitakin  a v o i m i a  avainhavaintoja, neljättä vuotta sivun perustamisen jälkeen! Sivun perustamissyyt eivät ole olleet siis vähäiset. Itse asiassa, siirtymiselle puolustusmetodillisesti uuteen vaiheeseen elämänsä puolustamisessa - kotisivun perustamiseen - tarve tuli siinä vaiheessa, kun allekirjoittaneen vaino ja häirintä - samassa hengessä - jatkui, kun hän yritti siirtyä jälleen kerran elämässään eteenpäin aloittamalla vastuulliset linja-autonkuljettajan työt. Tarkoitus oli kotisivun perustamisella (julkisuus & informaatio) yrittää turvata työrauha.
   Mutta se on taas kokonaan toinen tarina.
Neuvostoliitossakin harrastettiin itsekritiikkiä - edes jossain vaiheessa - ja jopa rehabilitoitiin monien valtion taholta mustamaalattujen, ‘poliittisesti arveluttavien’ ja epäsuosiossa olleiden, Siperiaankin karkoitettujen kansalaisten maine. Onko Suomesta tullut sitä vastoin oikeusvaltion irvikuva?!
-------
[kuultua: joillain silmätipoilla voisi vaikuttaa alussa mainitulla tavalla rappeuttavasti elimistöön?]
[kuultua: pitkään lämpimässä säilytettyihin virvoitusjuomapulloihin voi kertyä verisyöpään altistavaa bentso-johdannaista?]

 1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 mappi123 - suntuubi.com