Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuvagalleria
(11 kuvaa)

<--Edellinen 4 / 11 Seuraava-->
kuva4.jpg
[Täysikokoinen kuva]

https://www.youtube.com/watch?v=Yf-z4xjVnFM -Rap it out... Pari valittua sanaa...

KUVA 4 Entäs se, kuvan 2 kuvatekstissä viitattu, ‘kokonaan toinen tarina’? Katsotaanpa. Demokraattisessa oikeus- ja sivistysvaltiossa ei voi suvaita (parhaalla tahdollakaan) eikä pidäkään, tiettyjä asioita. Jossain vaiheessa keinovalikoimiin tuppaa jäämään julkisuus - tosin Suomen lainsäädäntö huomioon ottaen - yksityisyyssuojaa kunnioittaen. Kolmen vuoden suhaamisen jälkeen, ’talon parhaimmistoon’ kuuluvana, allekirjoittanut sai näinkin huolella viimeisteltyä vessapaperia. Allekirjoittanut sanoutuu tällä ulosannilla irti pelurikoneistojen syntipukin ja maksumiehen roolista.
[kommentteja punaisella ympyröityihin kohtiin:]
1)päiväykset: virheitä tietenkin sattuu, mutta näyttäisi että tässä tapauksessa lääkärillä, tai kuka asiakirjan on laatinutkin, näyttäisi olevan ennustajan kykyjä.
2)’tulleisiin havaintoihin’: kyseessä ollut asiantuntija edustaa nimenomaan sitä asiantuntematonta puupäisyyttä, mitä tulee kiusaamisen ja vainoamisen tunnusmerkkeihin. Herää kysymys, ajaako lääkäri-asiantuntijaa ratkaisuihinsa esim. jotkin henkilökohtaiset, omat, syyt?
3)’ette kuitenkaan halunnut tulla’: Mistähän syystä? Ehkä viitattu ‘korkea asiantuntemus’ on useampien katkerien kokemusten perusteella valjennut asiakkaalle. Hänellä on kuitenkin vain yksi elämä.
4)’vastaanottokontakteissa on henkilökunnalle’… ‘harhanomaisia käsityksiä vainoamisesta.’:
Kun joku on päätetty jyrätä, päämäärää ajetaan kuin käärmettä pyssyyn - vaikka sitten lääkärin auktoriteetilla. Lääkärin leima näyttää hyvältä, jos asiaa pyöritellään jälkeenpäin oikeusasteissa, varsinkin kirjallisena. (Siksi sitä peluriportaat arvostavatkin.) Oikaisupyynnön, kantelun yms. päätöskirjelmistä kansalainen saa sitten taas lisää korkeatasoisesti laadittua vessapaperia kokoelmiinsa.
   Jälleen yksi ‘ammattilaisauttaja’ yhtyy potkiskelemaan uhria sen sijaan että kiusaamiseen puututtaisiin. Onhan se ratkaisuna vähemmän työläämpi...? 

Asioita toivottuun suuntaan pohjustava masinointi toteutetaan käytännössä vaikkapa seuraavasti (>henkinen sadismi; metodologian mafiamaiset piirteet)… Puolivillainen mielenterveystyöntekijä - josta työpaikastaan savustettavaksi aiottava työntekijä ei tiedä eikä häntä valisteta, että on mielenterveystyöntekijä - joka viihtyy paikallisen ukkoköörin pöydissä istumassa enemmän kuin lääkäri määrää, järjestetään mukaan tilanteisiin, jossa toinen elämäntapataiteilija kohdentaa työntekijään ennalta mietittyjä provokaatioita. Odotellaan - vaikkapa muuten tyhjällä pihamaalla, että työntekijä saapuu lakisääteiselle kahvitauolleen - esiripun avautumista. Elämäntapataiteilija lähtee (kuin merkistä) kävelemään työntekijää vastaan ja on puhuvinaan kännykkään, ja möläyttää kohdalla ‘puhelunsa’ lomasta työntekijälle poimittavaksi tarkoitetun heiton …“vai mitä (työntekijän etunimi)?!” Kun työntekijä pysähtyy tivaamaan, hänellekö puhuttiin, että miksi elämäntapataiteilija on taas häntä ärsyttämässä, toinen kiistää mitään tapahtuneen. Tarkoitus on ollutkin saada skismaa - ja kauempana istuskeleva mielenterveystyöntekijä kuittailee työntekijän ’mielenterveysongelmia’ kaikessa hiljaisuudessa laariinsa. Työntekijä olettaa, että tämäkin lukeutuu ahdistelijoihin, koska viihtyy samoissa ympyröissä ‘alibiensa’ suojista päälle hyökyvän elämäntapataiteilijan kanssa - ja työntekijä ottaa siksi varautuneen asenteen puolivillaiseen mielenterveystyöntekijäänkin, mistä ’asennevammasta’ saadaan taas lisää pontta kokonaiskuvioon. Asioiden ‘boostaamiseksi’ puolivillainen mielenterveystyöntekijäkin patistetaan liikekannalle, esim. toistuvin ja tarkoin ajoituksin ilmaantumaan kauppaliikkeen vaiheilla olevan postilaatikon eteen, kun työntekijä tulee ostelemaan itselleen taukoeväitä. (‘Paikallismafia’ pelkää työntekijän lähettelevän kirjeitä…) Peluriportaalle riittää, että annetaan ajan kulua ja kerätään pottia. Sopivan hetken tullen vedetään sitten ‘paranoidikortti’ muiden masinointien kanssa mielenterveystyöntekijän myötäkomppaavalla ‘todistuksella’ pelipakasta, ja väitetään, että työntekijä on soveltumaton tehtäväänsä. Onhan tämä vakavaa - otetaanpa sille!

-Kuten luultavasti seuraavan asiakirjankin tapauksessa, toisen viranomaisen osalta:

***

 1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on neljä plus seitsemän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 mappi123 - suntuubi.com