Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuvagalleria
(11 kuvaa)

<--Edellinen 6 / 11 Seuraava-->
file.jpg
[Täysikokoinen kuva]

KUVA 6:  Lainaamme soveltuvin osin toisesta yhteydestä vainoamiseen liittyvän artikkelin - millaiseksi esim. asiointimatka voi muodostua. (Kuva on viitteellinen, ei liity suoraan alla olevaan tekstiin.)

“Gang stalking voi olla käytännössä esim. tätä:
Tuikitavalliseksi tarkoitettu kauppareissu voi alkaa niin, että: ‘ahdistelu’-tunnusmerkein varustautuneet ajoneuvot suhaavat perään tai pyyhkäisevät vastaan tyypillisesti jo heti kotiportilta. Kiusaaja voi haluta liihotella korppikotkan lailla - vaikkapa erityisellä ‘rekisterisanomalla’, keltaisella tai yksisilmäisellä ajoneuvolla - ‘puskurissa kiinni’ esim. lähimpään risteykseen, mistä toiset stalkkerit sitten jatkavat - tai ohittaa ennen risteystä, toinen takavalo pimeänä. Uhria/ kohdetta halutaan pitää silmällä. Uhrilta halutaan saada vastareaktioita ja feedbackia. Korppikotkapelurit ovat liikkeellä pelaamassa. Uhri on otettu pelivälineeksi - halusi tai ei. Tunnelma ja päivä halutaan pilata kättelyssä - ja halutaan, että uhrikin tietää tämän - jatkuvasti. Ensi sijassa pelureita ajaa toimimaan kiinnijäämisen pelko. Siksi pitää vaania, tarkkailla, ahdistella.
   Erityisesti tienliittymät ja risteykset pyritään kontrolloimaan. Harrastetaan erilaisia sekunnintarkkoja ajoituksia, mitä milloinkin nämä itseään täynnä olevat neropatit ovat kehitelleet. Sillä halutaan osoittaa (tarkkailu)valtaa uhrin yli. Ja perillä osoitetaan taas ‘ahdistelu’-tunnusmerkein - että ‘olemme täällä’ ja sinä olet siinä!
   Itsestä johtumattomista syistä tuikitavalliseksi tarkoitettu kauppareissu muuttuukin (jälleen kerran!) väistelyksi, tilan raivaamiseksi, oman elämän puolustustaisteluksi - jotta kauppareissusta tulisi edes se mahdollisimman tavallinen. Väistelet muiden heittelemän psykologisen menetelmän paskaa - anteeksi vain.
   Älä tule sanomaan, että - ‘miksi aloit väistellä. Sehän provosoi vain lisää kavereita‘… Hah! Se kertoo, että itse olet untuvikko mitä tulee asiantuntemukseen metodin ja sen käyttäjien narsistisesta mentaalitasosta. Yritetty on - tai oltu yrittämättä. Kuvion sanelee kulloisenkin pelurin narsistisen perverssiyden määrä.
   Oikeastaan ainoa todellinen tepsivä keino olisi kasvatuksellinen, yhteisvastuullinen jämäkkä  puuttuminen näiden isoiksi kasvaneiden ‘kauhukakaroiden’ edesottamuksiin. Pilalle hemmotellut, rakastamatta jääneet, vastuuttomuuteen kasvaneet tarvitsevat, että joku välittää; että joku osoittaa missä kulkevat sopivaisuuden rajat. Muiden täytyy toimia peileinä, koska heidän oman elämänsä peili on säröytyneenä. Eräänlaista peiliterapiaa siis!
   Kun sitten astut perillä kaupan pihalla autosta ulos - juuri viereisen auton henkilöt tulevat paikalle, tai viereen, eteen, taakse, parkkeeraa auto - ja kun lähdet kävelemään kaupparakennukselle, sinuun kohdennetaan etenemisesi mukaan valmiiksi mietittyjä psyykkauksia: kohdallasi starttaa auto, valot syttyvät tai sammuvat, avattu peräluukku tai autonovi paukahtaa kiinni siinä missä olet kulkemassa jne. (Eikä tässä puhuta nyt normaaleista, satunnaisista tapahtumista.)
   Kontrollin ja ahdistelun lisäksi tavoitteena lienee luultavimmin yrittää savustaa uhri ahdistelumetodilla paikalta - kun ei olisi enää kivaa tai rentoa. Metodi pyrkii olemaan juuri sen verran hienovarainen, että kukaan ulkopuolinen ei huomaisi kuviota. Ellei älyä katsoa miltä kehitelty kuvio näyttää kokonaisuutena, näkee vain yksittäisiä, irrallisia tapahtumia. Gang stalkingin peruspiirre on nimenomaan useammalle toimijalle ‘hajautettu syyllisyys’ kiinnijäämisriskin pienentämiseksi.
   Laskin ylimalkaan […] kaupalle kävellessämme ainakin neljä (tai viisi) tällaista ahdisteluksi tarkoitettua ajoituksellista ajoneuvonäytelmää, muun muassa ensimmäinen kohdalla starttaava farmari;  -222 -rekisterinen auto (‘keltaisella koodilla’, jolle henkilö juuri saapui); ajoituksella pysähtyvä BOO-johdannainen rekkari… Usko tai et. Tämä raportoitu gang stalking-vainoaminen on pelattu juuri näin ja useasti tällä volyymilla!! Totalitarismia sadismilla ryyditettynä! (Sota-ajan Saksassa nämä ihmiset olisivat luultavasti kantaneet ulkoisina tunnuksinaan hakaristitunnuksia.)
  Edelleen: ennen kaupan portista sisään astumista kaksi (nimenomaan) ‘keltakoodilla’ varustettua ryhmää kiirehtii yhtä aikaa portille (kontrolli!). Kaupassa kulkiessa psyykkausesitysten kirjo voi olla moninainen. Hyvin tavalliset ovat kohdalla verhotusti puhutut ‘kakkapuheet’ ja piilovihjaukset; kulkemisen blokkaukset, uhkaavaksi tarkoitetut törmäyskurssille hakeutumiset. Kahviossa kahvin ääreen istuessa kahviorauha on pyritty (lähes joka kerta) viemään erilaisin tarkoitushakuisin psyykkauksin.
   Kyseessä on perverssi ja sairas peli. Pelurit ovat perverssien tai rikollisten elämäntapojensa addiktoimia ‘pakkoneurootikkoja’ ( - jotka tarvitsisivat apua ja auttajia elämäänsä.)
   Stalkkeriverkosto - vainoajia on vauvasta vaariin! - on pitänyt huolen, että kaupalta poistuessa […] kujan ainoat, edellä kulkevat ihmiset, käyttävät keltaista ’koodia’ (=verkostolle muotoutunut eräs kontrolli- ja ahdistelukoodi): ‘Ai, sä meet nyt siinä,  lähdössä?’
   Kuinka peluriporras toivoisikaan, että uhri menisi rähisemään. Sitten olisi autuaallisen mieltä hivelevää, kun voisi tekeytyä viattomaksi ja saisi syyllistettyä uhrin: vartijat - ja ensihoitoyksikkö - ja miestä vietäisiin! (Poliiseja ei arvaisi soitella, kun voisi itse kärähtää - varsinkin jos ne olisivat niitä vainoamisesta viisastuneita.) Ja niin edelleen. Tätä rataa se menee. Tähän asti kaikki tämä on ‘perinteisesti’ lastattu uhrin syyksi ja kuvitteluksi. Voitko edes aavistaa?!
  Älä syyllistä uhria, ellet ole ottanut ensin selvää, kuinka tragikoomisen sadistinen ja perverssi metodi on. Tekijöitä ja pelureita röyhkeyteen ruokkii - toistaiseksi - metodin piiloluonteesta johtuva pieni kiinnijäämisriski - olettamus tai havainnot siitä, etteivät viranomaiset puutu tai ylipäänsä saa ongelmalle mitään.
  Ja koska metodiin kuuluu yrittää kääntää - tilanne kuin tilanne - uhrille epäedulliseksi, tämänkin selostuksen jälkeen verkosto voisi päättää pitää yllä hetken aikaa matalaa profiilia - jotta tämäkin raportointi ilmiön todellisuudesta saataisiin näyttämään naurettavalta, pöyristyttävän keksityltä, suorastaan henkiseltä itsemurhalta ( - ellei se olisi niin perverssin totta)!
  Jope Ruonansuu sanoisi tässä: Paappa omalle kohalles! Tällaisessa pervojen järjestämässä prässäyspelissä on todellakin pitänyt löytää kaikki mahdolliset puolustukselliset voimavarat.
  Kyllä, olen oppinut pitämään puoleni. Olen saanut voimaa. Sen voin sanoa ilman henkselinpaukuttelua - ja nämä pirulaiset taitavat tietää sen.”

Mappi123 aprikoi ’yks’silmä’-kuittailusta, että ensinnäkin se on vähän poikkeuksellinen ja huomiota herättävä, irvokas?, miksi sitä käytetään. Ehkä sen on tarkoitus kuvastaa yksinäisyyttä, orpoutta, yksisilmäisyyttä ym.?; toisaalta merkityksessään ’uni-’ (yksi) - se saattaisi viitata uni-johdannaisiin (>nähdä unta valveilla ollessaan, eräänlainen orwellmainen painajaisuni?; tai ehkäpä stalkkereiden viittauksena ’jengipelotteena’ esim. United Brotherhoodiin?) Täältä näkövinkkelistä joutuu sortumaan vain spekulaatioihin.
   Keltaisen etymologia häirintäkoodina on sen sijaan tiedossa. Vainoajat lienevät saaneet inspiraationsa alunperin toistakymmentä vuotta sitten mediatahoon toimitetun Kulissikirput -kirjan keltaisesta kansilehdestä. (Monipa nyky-stalkkeri ei tätä tiennytkään!) Kuinka ollakaan, paikallisen kirjapainon psyykkaaja aloitti tuolloin hetimiten ’silmille pyrkimisensä’ - isolla keltaisella paketiautolla! Taisi olla ensimmäinen kerta, kun ’me-tiedämme-tää-on-sulle’-vihjausta käytettiin nimenomaan keltaiseen liitettynä. Vuosien saatossa ahdistelukoodi on alkanut elää todennäköisesti omaa elämäänsä monine, monine merkityksineen. Jengi-/gangsteri -viitekehyksessään, ’jengipelotteena’, ei voi olla näkemättä yhteyttä maakunnallisestikin ilmaantuneeseen uudempaan ilmiöön, viittauksena Cannonballs’in Yellow (keltainen) Outfitiin (Seinäjoki).
   Jälleen on kuitenkin todettava: Täältä näkövinkkelistä joutuu vain arvailemaan pelureiden monimutkaiseksi värittynyttä ajatuksenjuoksua.

 -Ehkä et olekaan sekoamassa tai paranoidi. Gang stalking -ilmiö on todennettavissa ja hahmotettavissa oleva, globaali, maailmanlaajuinen ilmiö. Jo oikea tieto siitä on ensiaskel puolustuskykyisyyteesi. Sinun ei tarvitse jäädä sen armoille. Seuraavassa ruotsalaisen Magnus Olssonin sivulta vertaistekstiä aiheesta, 'targeted individuals', 'street theater' - tai gang stalking, ihan miten vaan:
”Not all targeted individuals experience the same things, but there are many consistent features to their harassment. The following is a typical progression of events that lead the victim to the conclusion that they are, in fact being targeted: surveilled and harassed.
1) Acts of “street theater” – usually consisting of “acts” carried out to induce paranoia, and the feeling that you are being watched. This can be done by doing things which, unto themselves, seem like random occurances or accidents, but, when seen objectively on the whole, a pattern presents itself. It could come in the form of being followed by other vehicles whenever you leave the house. Mail tampering. Email tampering. Apparent illegal entry of the home. People making remarks to you in public that are relevant to remarks you’ve made in private. All of these things seem like harmless, random events until you realize there actually is a pattern to the events. When the victim complains to authorities or even loved ones, they are viewed as paranoid, mentally illl and delusional… as the dialectic of their harassment intended.
It’s the same patterns as experienced by those subjected to government harassment and surveillance under Federal CoIntelPro(13) programs designed to infiltrate and disrupt dissenters.”

[lähde: http://www.mindcontrol.se/?page=1900; Sivua pitää Magnus Olsson, Stockholm/ Mind Tech; ks. myös: https://eucach.wordpress.com]

Mappi123 ei kuitenkaan ajattele puolestasi. Muista aina mediakriittisyys.

***

Mappi123 on suuremmassa mittakaavassa ajatellen sitä mieltä, että gang stalking- yms. totalitaaristyyppisiä vainoamisviritelmiä kehittelevät ja pyörittävät illuminaattien, illuminaatti-viranomaisten, -vaikuttajien ja -tieteilijöiden sekä globaalisten rikollisten verkosto tai 'koalitio', joiden yhteisenä agendana on raivata demokraattiset kansallisvaltiot uuden maailmanjärjestyksen tieltä (NWO). Tosin vielä tässä vaiheessa ne tarvitsevat 'lypsylehmäänsä - näiden yhteiskuntajärjestelmien hyvin hoidettuja infrastruktuureja - 'loisjärjestelmänsä' pystyynpolkaisemisessa, jossa on sitten tarkoitus hallita kokonaan uudentyyppinen (kyborgi-tyyppinen?>tieteellisteknisin implantein uudelleenvarustettu) ihminen, joka haluaa irrottautua perinteisen, humaanimman luomisensa juurista. Toisaalla, Raamatussa puhutaan tulossa olevasta, vastaavantyyppisestä järjestelmästä - minkä uskon olevan saman järjestelmän kuvausta - petovaltiojärjestelmän.

***

 1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kuusi plus yksi?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
©2019 mappi123 - suntuubi.com