Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: administrator

01.06.2019 17:16
Kiitos perjantaisesta (31.5.)kommentistasi (IP **.**.**.*)

Nimi: ylläpitäjä/administrator

21.05.2019 10:36
INDEX: www.earthpulse.com

Nimi: mappi123

15.05.2019 14:02
Curriculum Vitae 2019 (Persona non grata)
...sanotaan se suomeksi tiivistettynä...
2007 - Törnävä (Seinäjoki). Virhediagnoosilla 1. pakkohoitojaksolle ja asiattomalle lääkitykselle. Pitkään jatkunutta vainoamista ja mm. naapurikollektiivin häiriköintiä vastaan puolustautuneen kansalaisen toimitti pakkohoitojaksolle eteläpohjalainen viranomaiskoalitio. Se asettui tosiasiassa suojelemaan kiusaajakollektiivia ja sen harjoittamaa gang stalking -metodologiaa uhri syyllistämällä ja kiistämällä kiusaaminen. Maine tuhrittiin mustamaalaamalla. Luodulla "paranoidi-kortilla" pohjustettiin samalla "lupa" henkilön diskriminointiin jatkossa (mitä mm. kiusaajat ja heidän lakeijansa ovat härskisti hyödyntäneetkin). Samalla pohjustettiin yli 15 vuoden avioliiton särkyminen (tapahtui aprillipäivänä 2009; paikallis-käräjätuomarin päätös); puoliso saatiin gang stalking -metodologialla ja myötäsukivalla viranomaistoiminnalla uskomaan kuvio uhrin "päänsisäiseksi ongelmaksi" ja ottamaan "vastuuttomasta" lääkekielteisestä puolisostaan ero. -Kansalainen tultiin noutamaan kotoaan poliisipartion virka-apuna keskeltä rikosilmoituksen laadintaansa kuin kriminaalia, paperit ja asiakirjat jäivät hajalleen olohuoneen pöydälle kenen tahansa hiiviskelijän luettavaksi (uhrin oli ollut tarkoitus virallistaa poliisille naapurihäiriköinti - mikä rikosilmoitus ei edes myöhemminkään toimitettuna johtanut tutkintaan); henkilön 1. kerta mustanmaijan kalterikopissa - ollen kansalaisena puolustuskykyinen, rehellinen ja terve! Poliisin läsnäolo antoi härdellistä kaiketi uskottavamman kuvan ainakin ulkopuolisille, ikäänkuin olisi ollut aihetta. Härdellin "arkkitehtejä" ei ole - mappi123:n käsityksen mukaan - tähänkään päivään mennessä vedetty vastuisiin. Pakkohoitojakso oli samalla härski vapaudenriisto; kesä 2007 pilattiin "orwellmaisin" tunnelmin. (Taustoitukseksi muistetaan, että Seinäjoki tunnetaan kasvavana maakuntakeskuksena - kapitaalivoimat - siinä kuin vapaamuurariuden pyhättönä - illuminaattivalta - ja solmupaikkana, joka on monen ison vuosittaisen massatapahtuman paikkana: Provinssi-Rock, Tangomarkkinat; Vauhtiajot... Siten eittämättä myös aluemafioiden parasta sesonkiaikaa mitä hämäräbisneksiin ja esim. huumevirityksiin tulee --- Ehkäpä haluttiin turvata "markkinarauhaa" ja omia etuja: liian rehelliseksi ja rikollisuudenvastaiseksi havaittu persona non grata korjattiin pois jaloista kuleksimasta "yhtälöön" sopimattomana?)
2010 - Törnävä (Seinäjoki). Paranoidi-profiilin turvin noudettiin kansalainen poliisin virka-apuna kalterikopissa toistamiseen pakkohoitojaksolle (kolmen vuoden päästä aiemmasta kerrasta) - KUN tämä oli yrittänyt puuttua paikallismarkettien tiloissa itseensä kohdistettuun jatkettuun häiriköintiin ja ahdisteluihin (erilaiset gang stalking -toimijat) ja informoinut niistä laatimallaan tiedotteella, yhteistyöterveisin, henkilökuntaa ja paikallispoliisia - kuten kait oikeusvaltiossa oletetaan toimittavan - yhteisvastuullisesti? Eivät marketit eikä viranomaiskoalitio puuttunut tälläkään kertaa vainoamisiin, uhri syyllistettiin. Härski vapaudenriisto taas; nyt kesän 2010 pilaaminen "orwellmaisin" tunnelmin. (Avioliitto saatiinkin jo särjetyksi.) -Tällä kertaa elämäntilanteen ja asiattoman pakkolääkityksen vaikutuksesta uhri altistui itsemurhayritykselle (jokeen hukuttautumisyritys epäonnistui - onneksi - koska muuten tämän sivun defensiiviset huomiot eivät olisi koskaan nähneet päivänvaloaan ja globaalia rikollisuutta komppaava paikallis-illuminaattimafia olisi seutukunnalla edelleen pidäkkeettömässä tilassaan - mutta lienee niin, että sen pelimopon vauhti on saattanut jonkin verran hidastua?). Tämänkin hoitokierroksen arkkitehdit lipesivät virka- ja rikosoikeudellisista vastuistaan. (Silmäätekevät suojelevat toisiaan.)
2013 - Järvi-Pohjanmaa (Evijärvi-Lappajärvi). Paikallis-stalkkereiden aktiivitoimien, työnantajan ja kahden paikallislääkärin (työterveyshuolto) yhteisvoimin yritettiin (kolmen vuoden päästä jälleen) saada kansalainen paranoidi-profiililla kolmannelle hoitojaksolle. Kansalaisen kieltäytyminen (alistumasta toistuvasti epärelevanttiin ja verhottuun, kollektiivivoimin vahingokseen toteutettuun pöyristyttävään ihmisrääkkäykseen) maksoi tällä kertaa työpaikan. (Kenen "etupiirejä" suojelivat tällä kertaa?)
2015 - Järvi-Pohjanmaa. Seuraavaksi hyödynnetään työvoimaviranomaisten "lapasta" (byrokratihärdellit). Verukkeella persona non gratan kapitaali-volyymi nollille kesäksi 2015. (Eihän vasikoiden kirmaaminen kesälaitumille persona non grataa voi koskea - ainakaan työvoimahallinnon tuilla! Mappi123 arvioi viritlemää osaksi jonkinlaista eristämistaktiikkaa, epävirallista "kotiarestia"? Näitä mahdollisia aluemogulien epävirallisia ohjeistuksia, tosin, et luultavasti löydä mistään virallisesti - eivät hekään - koska niistä ei ole tarkoitus narahtaa? Virallisesti kaikki saadaan näyttämään muulta. )
2017 - Järvi-Pohjanmaa. Työvoimaviranomaisen kapitaali-volyymi persona non gratan kohdalta nollille toisen kerran, kesällä 2017 (ks. teemasta muualla sivulla; Huom! "Pelisykli" on näemmä nyt 'kaksi' - jos huomasitte: 2013 hoitokierros-yrityksestä kapitaalinollaukseen 2015, seuraavan kerran taas kahden vuoden kuluttua 2017; suosittuna teemana näyttäisi olevan lisäksi ainakin uhrin kesien pilaamiset kuten ensimmäisinä hoitokertoina. Uhrin rentoutuminen esim. kahviloissa tai elämästä nauttiminen yms. ei yleensä ole kuulunut ihmisrääkkääjien agendaan... Lieneekö "peli-sykli" laskeva - mitä tulee gang stalking -metodologiaan? Nähtävissä lienee eräänlainen final countdown: 3-2-1? Muistetaan viitekehys, mappi123... Huuu - pitäisikö pelätä?! Ykkösenhän jälkeen tulee nolla...)
2018 - Prisma Hyllykallio (Seinäjoki). Seuraavan vuoden alussa stalkkeri-provokaattorin valheesta persona non grataa taas jyrätään: syyttömänä 15 tunniksi putkaan ja seuraavana päivänä paranoidi-kortilla (vaihteeksi) pelottelua lääkärin luona (kerrottu toisaalla, ks. esim. munfinlandia-sivu). -3. kerta mustanmaijan kalterikopissa (taas syyttömänä)! -Julkinen nöyryytys ja järkyttäminen kesken viikonloppuostosten. Kyykyttämisen nokkimisjärjestys, kutakuinkin: "katuprovokaattori" (aloittaa - kenen ohjeistamana?) - marketin infon henkilökunta - paikallisvartija (ei tarkista tarinaa, miksihän?) - viikonloppuvuoron poliisipartio (ei kuulustele) - lääkärisetä ("kuulustelee") - - - ja viimein voutikin komppaamassa "rosvoketjua", perimässä persona non gratan vahingoksi polkaistua laskua viimein veronpalautuksista (asioiden relevanssilla ei ole näemmä merkitystä, voutiKAAN ei oikaissut virhettään); ks, tarkemmin, esim. munfinlandia-sivu. (Huom! Pelisykli todellakin näyttäisi olevan 'laskeva', nyt mennään jo siinä puhutussa ykkösessä...)
2018 vuoden lopulla - olematta edes rattijuoppo tai rikollinen - lähti ajokortin A-B-C-D -ajo-oikeudet (koska en toimittanut lääkärintodistusta poliisille - ja miksikö!?... Olin päättänyt antaa ammattikuljettaja-ajo-oikeuksieni raueta, muun muassa näistä edellä mainituista syistä johtuen. Mieli ja merkitys yrittää katoaa isänmaassa tällaisten kusipäiden jyräämisleikkien keskellä. Eikä kyse ole - arvon kallonkutistajat - fiksoitumisestani edes (millä terminologialla saatatte koettaa saada asiakkaanne tuntemaan seurassanne itsensä mitättömäksi). Pitäisitkö itse mielekkäänä seurata esim. jääkiekkoa, jossa toisen joukkueen pitäisi jatkuvasti noudattaa tiukasti pelisääntöjä, mutta toinen joukkue saisi mellastaa kaukalossa mielin määrin ilman sääntöjä ilman pelkoa pelisanktioista... Täyspäinen pelaaja ripustaisi hetimiten hokkarinsa naulaan, penkkiurheilijan tv menisi sammuksiin - ei mitään järkeä. En sitä paitsi ollut hoksanut kysyä, eikä kukaan ollut hoksannut infota sellaisestakin mahdollisuudesta kuin ajoneuvoluokan alentaminen) - mutta että vietiin myös ne lukiolaispoikana vuonna 1987 hankkimani ajo-oikeudet, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä "ammattipätevyyden" ajo-oikeuksien kanssa(!)... Jos kiusaajamafiaa pitkään kompannut paikallispoliisi haluaa ajokortin konkreettisesti haltuunsa, käyköön noutamassa, tähänkin asti partio on paikalle löytynyt (kyykyttämisteni yhteydessä). Jos se vetoaa lainkuuliaisuuteen, ojennan sille peilin katsella päivämäärää 27. tammikuulta 2018. Kumpi on katu-uskottavampi?... Ei, en ole aikonut alkaa ajella mopoautollakaan (sillähän mentäisiin hiljaa ja toisten jaloissa) - enkä ole varma, tulleeko minua näkymässä vinkumassa ajolupiani takaisin. Tämä suomalaisen miehen ylpeys, näet... jotakin, mitä edelleen on jäljellä - jotain omaa.
-Kun pelkät rikolliset touhuavat, viritykset tyypillisesti selvitetään ja tekijät saadaan kiinni. Missä taas aluemogulit, silmäätekevät ym. (viranomais)voimat ovat sotkeneet asiansa - ja komppaavat rikollisvoimien kanssa - jälki on moninkertaisesti ilkeämpää. Katsokaapa, muuten, gang stalkingin määritelmää ja sen tavoitteita (mm. tämän sivun blogin puolelta): NE ovat todellakin seuranneet metodologian oppikirjansa opinkohtia tähän mennessä suhteellisen tarkkaan, vai mitä? - - - SIKSI uskallan puhua nytkin kansalaisen äänensävyllä. Minä tiedän milloin peli on kuolemanpeliä toisen tuhoamiseksi - koska minä olen (ollut) siellä.
Mafia on Suomessa ja se ampuu tykillä hyttysiä. Paikallis-illuminaattimafia komppaa.

Nimi: Angels Don't play This HAARP

08.05.2019 19:53
Löytyy myös: www.heinola.org/~patato/HAARP.html
(Copyright 2004 Jeane Manning & Nick Begish);tässä webbiin suomentanut Pasi Toivonen (EI Ylen Toivonen).

Nimi: Enkelit eivät soita tätä harppua

07.05.2019 23:24
Zekatkaa oiva aihesivu: ilmastonmuutos.fi (GeoEngineering Watch Finland)

Nimi: ylläpitäjä/ administrator

01.04.2019 12:16
Julkaistu: Will Teasle's Revision (3-2019: country-rock; ks. etusivu). Moose gear (4-2019: country disco-funk). Onnistuneen lopputuloksen tekijöinä on mainittava ehdottomasti Yamaha Steinberg Cubase Al4 rumpu-samplet, joista rytmiraidat kasattu./ Released: Will Teasle's Revision (3-2019: country-rock; see the front page). Moose gear (4-2019: country disco-funk). Credits too to Yamaha Steinberg Cubase Al4 splendid drum samples of which the rhythm tracks are built up.

Nimi: Ylläpitäjä/Administrator

25.02.2019 01:05
Klikkaa Route Seven Eleven CD-info isommaksi (riippuen selaimesta)hiiren oikeasta näppäimestä, ja valitse "näytä kuva". / Clicking the mouse right button and then choosing "show the picture", You'll see the Route Seven Eleven CD -info in a bigger size (depending on the browser).

Nimi: ylläpitäjä/administrator

26.12.2018 01:50
Uuden "generation X:n" laulaja/lauluntekijältä: Stronger Than You Think - Suvi Åkermanin, The Voice of Finland 2016 voittajan kaunis kappale soi nyt myös täällä (ks. etusivu)./ From the singer/songwriter of the new "generation x": Stronger Than You Think - the beautiful song of Suvi Åkerman (the winner of the Voice of Finland 2016) now available also on this page (see the front page).

Nimi: mappi123

02.12.2018 18:46
-Kuultavissa nyt etusivulla myös musadiggarin digi-editoitu Generation X, edellisen C-kasettikauden, Fostex x-26 neliraiturilla miksattu tuotos 1990-luvulta - kuin viestikapulana jälkeen tulleille uusille musasukupolville./
-Available now on the front page: Generation X (music tune), a digi edited representation of the music digger's former C-cassette producing period, mixed with Fostex X-26 4-track recorder. Take it as a (message) baton for the next generations' music diggers and producers.

Nimi: mappi123

23.10.2018 07:52
Mediapostaus - nyt on bluesia! Nelosen Hyvät ja huonot uutiset (ma 22.10.18 klo 21): panelistit Mikko Kuustonen (vocals, harmonica), Heikki Silvennoinen (guitar), Riku Nieminen (drums) & co. tempaisevat ohjelman lopussa. Katso esim. Ruudusta https://www.ruutu.fi/video/3310183 (kohdasta 39m18s) /
Finnish talk show (tv "Nelonen": Good and bad news) panelists play the blues at the end of the show. Check the "Ruutu" link: https://www.ruutu.fi/video/3310183 (from 39m18s).

Nimi: mappi123

27.09.2018 10:36
INDEX: Nikola Tesla's "death ray" behind the Tunguska case? A document seen on finnish tv; chan 6, 10 PM/ 26th September 2018 (- see Title below the finnish comment).
-Amerikkalaisessa dokkarissa esitettiin mielenkiintoinen spekulaatio Venäjän Siperian Tunguskan yllä tapahtuneesta arvoituksellisesta mega-räjähdyksestä 30.6.1908 (ennen ydinaseita!), jota on yleisesti pidetty (wiki) asteroidin räjähtämisenä maanpinnan yläpuolella (tai massiivisena metaaniräjähdyksenä), muun muassa noin 60 milj. puuta lakosi 40 kilometrin säteellä pitkulaisena "perhosmaisena" kuviona. Ilmanpainevaihtelut ja järistys havaittiin ympäri maailman - vaikka muuten katastrofi jäi silloisessa maailmanajassa suuremmin noteeraamatta (- ei ollut sitä internetiä).
Miksipä ei, Nikola Tesla - joka sanoi kehittäneensä "tele-voima" -aseen, jolla pystyi lähettämään keskitettyjä hiukkassäteitä ilman halki ja tuhoamaan 10 000 pommikoneen laivueita ja miljoonien armeijoita 250 mailin [reilun 400 km] päästä (wiki) - olisi dokumentissa esitetyn spekulaation mukaan testannut kehittämäänsä "kuoleman sädettä"? (Mietitäänpä vain nykyään esim. H.A.A.R.Pia >"antennikenttä"-ase; gravitaatioaseteknologia ym.; sivuttu mappi123:ssa). Surmattiinko vararikkoon ja ahdinkoon ajautunut Tesla, ja jonkin maan sotateollisuus kähvelsi tutkimustulokset?
Dokkarin ohjelmatieto kertoo Teslasta: "Lähes kaikki 1900-luvun teknologiset läpimurrot oikosulkumoottoreista laseriin pohjautuvat serbialais-amerikkalaisen fyysikon ja keksijän Nikola Teslan (1856-1943) työhön." Nähty erikoisjakso pohjustaa alkamassa olevaa ohjelmasarjaa. > dokumentti (kesto 65 min.) - TV 6 klo 22:00/ ke 26.9.18:
Tesla's Death Ray: A Murder Declassified /USA, 2017.

Nimi: Ylläpitäjä

10.09.2018 15:09
Lisää sarjakuva-kulttuuria, kotimaista tälläkin kertaa. Olemme saaneet sivullemme vieraaksi myös Oswaldin. Käy zekkaamassa. Sarjakuva mappi123:n arkistosta - joten vasemmassa yläkulmassa nähtävissä vielä aidot sinitarrajäljet, kun se on koristanut joskus seinää.

Nimi: Ylläpitäjä

13.07.2018 20:15
Mafia siirtyi telkkarista naapuriin nyt myös etusivun puolella./ The article "Mafia moved from telly to Your neighbourhood" now also available on front page of this website.

Nimi: administrator/ylläpitäjä

25.04.2018 11:46
-Released on Youtube (Juhani Peltokangas): Cry Me A River -cover (Takashi Terada - Kari Peltokangas).
-Julkaistu Youtubessa (Juhani Peltokangas): Cry Me A River - cover (Takashi Terada - Kari Peltokangas)

Nimi: Ylläpitäjä

22.02.2018 10:52
Viron tasavalta - Eesti Vabariik. Onnittelemme veljeskansamme 100-vuotiasta Viron tasavaltaa (>24.2.18) mediapäivityksellä (ks. etusivu: Rodeo - Viron villit vuodet).

Nimi: Ylläpitäjä

05.01.2018 14:11
Viestintävirasto varoittaa tietoturvariskeistä (Intelin ja muiden prosessoreiden) tietokoneissa, jotka ovat mahdollistaneet koneiden muistin hakkeroinnin. (ks. https://yle.fi/uutiset/3-10005957)

Nimi: Ylläpitäjä

17.11.2017 10:35
Kiitos Haamukysyjälle pitkästä aikaa. Oikeassa olet, vanhaa ja uutta. Ajatus viranomaisten mobilisoimista jengiläisistä on esitetty tämänkin sivun blogin puolella useita vuosia sitten, ja parhaillaan ihmettelemme tapetilla olevan Aarnio-keissin käänteitä ja asioiden todenperäisyyksiä. Tuo "suoja-alue" -idea Suomen oloissa on kyllä aika hyytävä.

Nimi: haamukysyjä

17.11.2017 10:20
Haamukysyjä on lähes pakotettu - empirian pohjalta - kirjoittamaan auki hypoteesin, kutsuttakoon sitä, “suoja-alueeksi”. Olisiko niitä Suomessakin? Asuinrakennus (huumeluukku ym.), pihapiiri, asuinalue jne. - joissa hämärähemmot (kytkökset alamaailmaan, rikollisjengeihin, globaalin järjestäytyneen rikollisuuden toimijoihin) pyörittävät laittoman tavaran (alkoholi, tupakka, huumeet; paritus ym.) markkinoita; ‘Suoja-alueita’ siinä mielessä, että ne olisivat yhteiskunnan ’silmäätekevien’ ja erilaisten ’rosvoviranomaisten’ suojeluksessa. Harmaalle alueelle eksyneillä yhteiskunnan toimijoilla olisi intressit yhteistyöhön alamaailman toimijoiden kanssa - ns. oma lehmä ojassa - huumeileva jälkikasvu, perhetutut, ystävät tai peräti jopa oman elämän ongelmana, addiktio, harmaa tulolähde jne. - mitä dilemmoja suojellaan. Paljastuminen tässä mielessä esim. virka-asemassa luvattomista yhteyksistä olisi skandaalimaista kaikkinen seuraamuksineen. Tästä syystä ‘toiminnan’ annetaan jatkua siihen kenenkään puuttumatta ja viritykselle uhkaksi koettuihin tahoihin kohdennetaan monenlaisia pirullisia ja pitkälle meneviä, sadistisia eliminointitoimia. Gang stalking -metodiikalla (keskeisenä osana jengiläisten ja pikkutekijöiden mobilisointi ym.) voisi olla virityksessä oma keskeinen roolinsa - koska tarkoituksenmukaista ‘toimijakollektiiville’ on saada haitalliseksi muodostuneet ‘kohteet’ huomiota herättämättä pois jaloista, ja niin, että kohteet syyllistetään ja pannaan maksumiehiksi - ettei spottivalo kohdistu kollektiivin toimijoihin ja suojelijoihin itseensä. Sinällään ajatus vaikkapa korruptoituneiden poliisien suojelemasta/johtamasta huumeringistä tai esim. lääkereseptejä laittomiin tarkoituksiin tehtailevista lääkäreistä ei ole uusi (kaikki kunnia rehelliselle poliisi- ja lääkäritoimelle!), mutta sellaisen ‘integroituminen’ infraan Suomessakin - ja tällaisena epävirallisena, hiljaisena kabinettisopimuksena ‘suoja-alueesta’ (kun ei haluta ongelmia oirehtivalle jälkikasvulle tai halutaan - jopa? - taata luvattomien aineiden saatavuus sitä tarvitseville) - on ajatuksenakin järkyttävä ja yhteiskuntaa fundamentilla tavalla rappeuttava ilmiö.

Nimi: ylläpitäjä/administrator

09.11.2017 20:26
Sarjakuvan ystäville pari uutta latausta kuvagalleriassa./For friends of Finnish comics a couple of new downloads in photo gallery.

Nimi: administrator

28.09.2017 00:23
Hello. Now it seems for sure, that the data slowing down troubles were caused by some problems of Mozilla Firefox browser and its expansion (Adobe flash player). Amazing how fast everything - also those media boxes - is working now, when getting rid off the hacker influenced 'corruption'.

Nimi: Ylläpitäjä

29.08.2017 10:33
Julkaistu etusivulla HAARP disko-rap (25.8.17; ks. kohdasta 'Snack time - part two'). Omistettu edesmenneille A.C. Griffithille ja Joyce Rileylle (The Power Hour -radio-ohjelma) - ja kaikille vielä elossa oleville, teille jotka välitätte tästä planeetasta. Jos et tiedä, mikä ihmeen HAARP, Griffith mieluusti kertoo Sinulle siitä.

Nimi: administrator

29.08.2017 10:21
Released HAARP (25th August, 2017) on frontpage (see 'Snack time - part two')- disco-rap. Dedicated to A.C. Griffith, Joyce Riley (The Power Hour) and to all those, who care about this planet. If You don't know what HAARP is, let A.C. Griffith tell about it.

Nimi: ylläpitäjä

28.08.2017 00:26
edelleen, eteenpäin etsinnöissä - vinkki/hint: shockwave weapons <gravitational shielding effect (BR Patent Number: PI0805046-5). Tämä viisaammille tällaisena pikavinkkinä. Tehkää itse löytöjä.

Nimi: ylläpitäjä

27.08.2017 23:52
chemstrails, scalar weapons, project cloverleaf, DARPA, tesla booms jne. Löydät Youtubesta mm. 5-osaisen ymmärrystä avaavan (hiuksia nostattavan) näköalan edellä mainittuihin teemoihin (= tehdyt The Power Hour -ohjelmalataukset Youtubeen vuodelta 2009). Hae esim. A.C. Griffith chemstrails - hakusanalla. Muistathan juuri Helsingin yllä nähdyn harvinaisen reiän pilvissä?...

Nimi: mappi123

27.08.2017 22:17
Media 27.8.17: Turun pääepäillyn veitsimiehen ikää on siis ‘fiksattu’ - kuten itsekseni uumoilin aiempaa kommenttia kirjoittaessani, ks. alempana (kuten Granroth ilmoitti poliisinkin epäilleen), vaikka en sitä auki kirjoittanutkaan. Eminenssia - en mennyt disinformatiiviseen ansaan, mikäli se sellainen oli, jollaisella voi olla pyrkimys esim. turhentaa todistajan tai silminnäkijähavainnon luotettavuusarvoa. Käytin kommentissani vaihtoehdot auki jättävää ‘if’-ilmaisua, ‘kuulemma’: ”…kiinni otettukin kuulemma 18-vuotias” (= mutta t o t u u s voi olla kuitenkin jotain muuta). Mappi123:lla ei ole tarvetta kuvitella olevansa erehtymätön, mutta näiden tällaisten ‘hippaheikkien’ (anteeksi kaikki Heikit) suhteen mappi123 on oppinut olemaan varuillaan. Kaveri, joka häikäilemättömästi pystyy puukottamaan viattomia sivullisia, pystyy luultavimmin häikäilemättömästi valehtelemaankin. Hienoa, että iän suhteen (perusfaktojen tarkistaminen) oltiin tarkkoja. Itse asiassa seikka vahvistaa ‘8’-teoriaa ja teon ‘suunnitelma-luonteisuutta‘. ‘Räätälöitiin’ - disinformatiivisesti n i m e n o m a a n 18 vuoden ikä? (;huomatkaa, jätin nytkin kysymysmerkillä tulkinnallista väljyyttä, en monumentoinut väitteeksi) … Roger, roger - kuittaan… P.S. Toissa yönä ladattu HAARP-julkaisu on aiheuttanut luultavasti peluriportaan hakkeriulottuvuudessa joko kateuden harmautta - ja he haluavat kontrollillaan leikitellä teeman, HAARP, kaltaisia ihmisjumalia - tai sen informaatioarvo ymmärretään - koska lataamisensa jälkeen HAARPin mediasoitin on kerta toisensa jälkeen täältä avatessa joko jähmettynyt tai jäänyt kokonaan sivulle ilmestymättä. Joviaalisti mappi123 on lukenut hakkeriportaan mentaalipsykologiaa ‘etänä’, että kyse on hakkerien toimivaltuuksien rajallisuuden vuoksi hämäys yrityksestä - ja todellakin, näyttäisi että Telian datapakettien saapumista on yritetty jarruttaa kerta toisensa jälkeen. Havaintonsa jälkeen mappi123 on vastaavasti skipannut hakkeriefektin joviaalisti kerta toisensa jälkeen - ihan peruskeinoin - ja saanut mediasoittimen wörkkimään. Saattaa olla mahdollista, että aiemmin etusivulla ‘työkkärijulkaisun’ tiedostolatauksen yhteydessä ilmaantunut, mainittu harvinainen ‘fakepath’-viritys saattaisi palvella tällaisia blokkaus-pyrkimyksiä - saadaan virityksen alle naamioiduksi vaihtoehtoiset pseudonyymiset reitit mitä kautta datapaketit kulkevat, toisin sanoen, luodaan eräänlainen ylimääräinen ‘jarrukahva‘ data-flow‘n kylkeen, arvailee mappi123. (Yhteiskuntaamme suojelevat, kurantilla työmoraalilla varustetut datavelhot, selvittäkää te ne faktat…)